jena19 04.04.2012 22:20
Deny je to krásné i mrazivé současně - díky za sdílení. Tato země, stejně jako třeba Írán jsou stále plné nádherných památek a nezbývá, než doufat, že je A/ nezničí B/ budeme někdy moct bezpečně navštívit
|
|
Deny je to krásné i mrazivé současně - díky za sdílení. Tato země, stejně jako třeba Írán jsou stále plné nádherných památek a nezbývá, než doufat, že je A/ nezničí B/ budeme někdy moct bezpečně navštívit
máš pro mě velmi zajímavé galerky z míst, kam se asi nikdy nedostanu.
moc ti díky
Tak vidím i něco jiného,než zaprášené afghánské chajdy a uličky,které znám z televize.Zajímavé obrázky.Trošku jsi mi poopravil představu o této vzdálené zemi.
Děkuji za pozvání do Tvé fotogalerie. Chtělo by se říci - hezké fotky, ale někde v pozadí furt cítím tu příšernou hrůzu a zmar. Do tématu o Islámu jsem dala právě dočtený cestopis z téhle země. Soudě podle vyprávění kamaráda, který tam působil jako lékař, jim asi není pomoci......
i přes to všechno doufám, že i tato země budou jednou turisticky přístupná a budeme do ní jezdit a tím třeba nějakým způsobem pomůžeme zlepšit ekonomiku a současný stav země.
děkuji za fotky
Život nezastavíš
Škoda těch zničených památek, ale snad ti mladí budou lepší a budou si víc vážit toho, co mají
Je to hodně zajímavé ale i pocit toho smutku je hodně silný 8-O tak budu držet palce ať je líp
Jinak fotky jsou úžasné
nádhera a jiný svět. toto mám moc rád a děkuji za úúúžasné fotky
moc se ti to povedlo ferda z frýdku
Nám se takový svět velmi těžko chápe. Pro mě osobně je mnohem exotičtější, než ty bývalé kolonie v Karibiku, prostě to chápání života je úplně jiné
Souhlas s Drakoušem,zpočátku uplně depresivní pocity ale ti dva malí klučíci..snad bude líp
Babur Garden jako Al Azhar...taková oáza v té šedi okolo
Pěkný a hlavně jsem unešená z těch záběrů oblohy.
Díky za vložené fotky.Co k nim říci
Při zhlédnutí této galerie mám postupně tyto pocity: zvědavost,lítost, pocit marnosti ale postupně i naděje a fotka 73/ snad je to dobře/ při ní mám úsměv na tváři.
Je opravdu velmi těžké v Kábulu,natož tak někde v Afgh hledat historii tak,jak by jsme ji hledali jinde ve světě.Klidně se dá říct,že Afgh je jiný svět,oni nemají vztah k historii jako celku za Afgh,ale jen k těm kmenovým územím,kde se narodili.Důležité je vědět,že Kábul není Afgh a naopak,bylo by tedy chybou posuzovat Afgh podle Kábulu.O což se mnoho novinářů snaží,aby tak ukázali světu jaké převratné změny se v Afgh dějí.
Vše co nemá souvislost i Islámem zničili.To je nejlépe vidět v Baburových zahradách v Kábulu v protikladu třeba k Bamyanu,kde si zničili světový unikát kamenného Buddhu.