badawi 04.04.2011 11:27
Momentálně jsem z kanape navštívila Maroko, Bulharsko, Thaiwan a Rusko... a je mi krásně.
Chillipse, zamilovanost je přelud
|
|
Momentálně jsem z kanape navštívila Maroko, Bulharsko, Thaiwan a Rusko... a je mi krásně.
Chillipse, zamilovanost je přelud
Vratím se tam, kam patřím. Skromně do České republiky. Nikdy jsem zamilován nebyl, vlastně jsem pořád sám. Někdy je to ubíjející.
Kdyby tomu někdo náhodou nerozumněl, tak jsem měl v profilu takovou filosofickou úvahu na téma mudrování o cestování na kanapi, ale teď jsem bláááznivě zamiláčkovaná holčina a na nějakou hloupou fylozofii nemám čas!
3.3.2011
Jak bylo řečeno v několika diskusích, navštěvovat cizí fotogalerie je šmíráctví.
Dovoluji si pozdravit superšmíráka, co mne navštěvuje a v důsledku neskonalého obdivu pak i smaže fotky: cukrouši, tvůj obdiv mi těší! 8-O
21.2. večer, nahráno poosmé. Tak admin´s, zamést pod rohožku jako na curlingu (mimochodem, v televizi vypadá curling jako zábavný sport).
Také šmíruji...
S tím kanapem...velké sympatie....když nemusím nikam pracovně nebo se nedovolenkuji...tak gaučink provozuji strašně ráda....není nad pohodlné kanapíčko
Omlouvám se všem šmírákům, co zavítali do galerie chillisvět, ale je to takhle: měl jsem u fotografií chillipopisky, pravda, velmi vtipné, ale někdo mi obden fotky smaže. Já vždy stejnou sadu nahraji znovu (to není problém, koukám večer na zprávy a ono se to samo nahrává, že), ale už to nebudu popisovat. Nevadí (?), zdvořile doufám! 8-O 8-O 8-O 8-O 8-O
také ráda "šmíruji", ale to už je úděl starších dam...ale dobrý a kanape nemá chybu...
Hej i já už jsem mezi šmíráky
Mě se líbí Chillipřátelé, dobrých přátel by si měl člověk vážit, špatně se hledají a takovej Johnny vždycky pomůže
Hojsadlo, já jsem málem spadl z kanape, opravdu to tak bylo, přísahám na to kanape!!!!! 8-O
svatosvatě přísáhám, že nemám nic společného s Aprielou ani s její rodinou a že Gůůgl kecá
určitě za to můžou čiliteroristi :-x
Tak za to "kanape" v profilovém proslovu máš mé sympatie, neboť já takto zase intenzivně sleduji z kanape sport a musím říci, že jsem v tom fakt, ale fakt dobrá
dobrééé
chcela som ti prispieť jednou fotečkou do zbierky, ale neviem ako.
To je neuvěřitelné, zadal jsem si do Google heslo "Aprilea" a už n osmé stránce to nabízí profilovou fotku hojsadla!!! 8-O
Chilli tu chybí už jen cesta za chilliaprilleou,
pak bys byl chillipes vážně už všude.
Kdyby k tomu došlo,nezapomeň na chillifoto. 8-O